ORGANISATIE Vespa Dakar Challenge

Gert Duson - General logistics


Intussen als organisator aan zijn 14de rally in de Sahara, Sahel & Zwart-Afrika toe. Met een persoonlijke ervaring in 41 Afrikaanse landen en talrijke trans-sahara expedities ("Touareg Trail, Timbuktu Challenge, Libya Rally) op zijn naam, werd Gert o.a. gastspreker voor het Expedition Advisory Team van the Royal Geographic Society in London.

De avonturen van zijn Brussel-Kaapstad per 2CV expeditie zijn in boekvorm verschenen en uitgebreid te lezen in “Een vreemde eend in Afrika”, uitgegeven bij Lannoo. Rond dit thema gaf Gert meer dan 170 spreekavonden in Vlaanderen en Nederland.


Bob Peeters - Technical assistance

Bob is al jaren een gekende waarde in de scooterwereld en in de wereld van de Vlaamse Vespa-clubs. Zijn ervaring die hij heeft opgedaan met nationale en internationale scooter races (waarbij 2 Belgische titels in de hoogste klasse) komt zeker van pas om de vele vragen te beantwoorden die de vele klanten in zijn zaak “B_StreetZone” stellen.
Samen met zijn vrouw Greet baten ze al 10 jaar hun speciaalzaak voor Scooters uit in Zammel. Met een team van mecaniciens zal Bob zich in oktober ontfermen over alle technische aspecten van de expeditie en zorgen dat iedereen de eindstreep in Dakar haalt. Contacteer Bob via: bob.vespachallenge@gmail.com of telefonisch via: 0032/(0)475/97.53.89

Misja Tessens – Marketing

Met een nostalgisch hart voor de old school vespa’s en de organisatie van enkele scooteractiviteiten voor “Vespa Club Kempen” was de beslissing snel gemaakt om mee in het avontuur van de organisatie van deze Vespa Challenge te stappen. Professionele ervaring in transport en logistiek alsook de achtergrond van 20 jaar jeugdbeweging helpen zeker in deze uitdaging. Contacteer Misja via Misja.vespachallenge@gmail.com of telefonisch via 0032/(0)498/18.93.32


Om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten, bestaat het volledig organisatieteam dat de Vespa Dakar Challenge vergezelt, uit een ploeg van een 20-tal medewerkers (o.a. verkenningsteams, koks, mecaniciens, medisch personneel, chauffeurs, GPS-specialist, etc.).

Site design: Verdographics