In het kort

Op zaterdag 2 oktober 2010 vertrekken in Brussel (Afrikamuseum in Tervuren) voor de zesde keer 25 legendarische Citroën 2CV's en derivaten (Burton, Lomax, Diane). Hun opdracht? Het -in twee weken tijd- rijden van een 4000 km lange avonturenrally door Marokko, over het Atlasgebergte, de Vallei van de Draa, de duinen van Merzouga, via koningssteden als Marrakech en Meknes.

NIEUW: Dit jaar duurt de rally slechts 2 weken en heeft ie een uitzonderlijk laag prijskaartje (vanaf 1000€ per persoon).

Aan het stuur zitten geen professionele fabrieksrijders, geen Paris-Dakar piloten of race freaks, maar gewone mensen die 1 ding gemeen hebben: een passie voor de Citroën 2CV en voor avontuur in zijn puurste vorm!

Snelheid in deze rally niet centraal. De competitie bestaat uit tal van opdrachten en raadsels die onderweg dienen opgelost te worden met de bedoeling de doorkruiste landen te leren kennen op vlak van natuurschoon, maar ook op vlak van cultuur, geschiedenis. Centraal staan avontuur, cultuur, teamspirit en 200% fun.

 

Site design: Verdographics