In het kort

Ibiza Island Challenge is de ultieme mountainbike challenge van de Balearen: 55 Deelnemers, spectaculaire routes doorheen bosrijke heuvel- en berg-landschappen en langs steile kliffen op het noordelijk deel van het eiland.
We zorgen voor een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning. Overdag kan je je sportieve grenzen verleggen en ’s avonds genieten we samen van een heerlijk diner op telkens een andere idylische locatie. Een ervaring die je niet snel zal loslaten.


Voor deze editie geen gezeul met rugzakken, tentjes en matjes want we logeren gedurende 4 nachten in een traditionele Spaanse hostal met zicht op één van de mooiste afgelegen stranden van Ibiza.

Met een gemiddelde afstand van 80km per dag is het voor elke goed getrainde mountainbiker mogelijk deze challenge tot een goed einde te brengen. Een goede gezondheid,de juiste voorbereiding en de nodige portie lef kunnen je al een heel eind op weg helpen.

We willen de nadruk leggen op fun, teamspirit en beleving.
Snelheid staat bij ons dus niet centraal. Enerzijds is de tocht op zich al een uitdaging en anderzijds zit het competitie-element eerder in het opvolgen van vastgelegde waypoints. Hierdoor krijgt iedereen de kans om op een onvergetelijke manier kennis te maken met de adembenemende en vaak ongekende natuurpracht van dit mysterieuze eiland.

LIFE IS A CHALLENGE, MEET IT!

 

 

 

Site design: Verdographics