Newsletter

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief !

newsletter

--------------------

 

 

Ibiza Island Challenge - expect the unexpected

Lijkt Afrika een “wat te ver van je bed show” of ben je op zoek naar de perfecte training voor de volgende editie van Togo Jungle Challenge, blokkeer dan alvast 21-25 mei 2013 in je agenda. We plannen op die data een nieuwe extreme mountainbike challenge, deze keer op Europees grondgebied.

En we kiezen niet zomaar voor de eerste de beste locatie. Steeds kiest onze organisatie voor een paradijselijk setting met een zonnig en zomers klimaat en waar liefst van al ook nog een bijzondere vibe heerst. Een sfeer die je niet gauw loslaat en landschappen waar je van de ene verbazing in de andere valt. Wel…Ibiza is zo’n plek. Zowel op sportief vlak als qua natuurschoon zal je niet op je honger blijven zitten.
Met een gemiddelde van 80km en +/- 2000 hoogtemeters per dag zal elke gedreven mountainbiker hier aan zijn trekken komen. De 3 etappes verlopen langs steile kliffen, smalle bospaadjes, single track gravel pistes en god verlaten stranden.
Zoals je weet staat snelheid bij ons niet centraal maar is het eerder een kwestie van correct navigeren volgens vastgelegde waypoints om zo op een onvergetelijke manier kennis te maken met één van de meest tot de verbeelding sprekende eilanden van de Middellandse Zee.

 

 

Site design: Verdographics