ORGANISATIE DAKAR ADVENTURECHALLENGE

Gert Duson - Expeditieleider


The Dakar Adventure Challenge is the new „child“ of Gert Duson. Gert is also the promotor of Libya Rally and has also brought five 9000 km long Trans-Sahara desert rallies to a successful conclusion (Touareg Trail) and has a personal experience in 38 African countries. He was guest speaker for the Expedition Advisory Team of the Royal Geographic Society in London. Gert is currently about 6 months per year in the black continent and look is looking forward to this new expedition.

Contact Gert:
Mobile: +32/(0)475 50 36 50 or by mail: gert@touareg-trail.be

 

Cécile van Hattem - Promotie (Nl), communicatie & pers

Cécile van Hattem, 40 jaar, geboren in Frankrijk en woonachtig in Nederland. Cécile is de afgelopen 6 jaar werkzaam geweest in de Nederlandse motorbranche, o.a. als projectmanager van de nationale Motorbeurs in Utrecht. Aldaar leerde ze de Nederlandse deelnemers aan de Dakar kennen en hun passie voor de woestijn. Deze passie en een aloude passie voor de verhalen van haar vader als missionaris in Senegal, maakte haar meer en meer nieuwsgierig naar de woestijn en de rally’s.
Cécile is als perschef mee gegaan met de Libya Rally. Voor de Dakar Adventure Challenge is ze verantwoordelijk voor de inschrijvingen, de pers en communicatie.
Contacteer Cecile: Cecile@cielyourevent.nl of via telefoon 00 31 6 23110427.
Meer info over Cecile vind je op haar website: www.cielyourevent.nl

 

Danny Vande Velde: technische assistentie

Danny is de mecanicien van het team. Hij is een ware duizendpoot op vlak van mecaniek, met uiteraard een voorliefde voor motoren. Hij kent alle geheimen van zowel de KTM Adventure als de BMW GS-serie. Met de hulp van zijn vrouw Sylvie zorgt Danny voor alle reparaties en het onderhoud van alle deelnemende motoren.

Dankzij Danny & Motocare (Diest) hebben we ook een hele voorraad reserve-onderdelen voor KTM en BMW mee in de assistentietruck.

 

The complete organization team accompanying you during the Dakar Adventure Challenge will consist of about 14 people, including reconnaissance team, cooks, mechanics, a medical officer, GPS specialist, photographer, etc.

Site design: Verdographics