Newsletter

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief !

newsletter

--------------------

NIEUW

Download hier het inschrijvingsformulier voor de Touareg Trail 2016 !

--------------------

 

Don't try this at home:

Onverantwoord, maar oh zo spectaculair ...------------------

Download hier de presentatie van Touareg Trail 2016

't Kot zat vol! Niet minder dan 125 fans van de Touareg Trail kwamen op vrijdag 16 oktober jl opdagen voor de presentatie van de laatste editie van het ultieme 2CV-avontuur. Deze zal plaatsvinden in oktober 2016.

Wie er die avond niet kon bijzijn, of alles nog eens rustig wil nalezen, kan de presentatie hier downloaden.

In de pdf-file staan 2 alternatieven: in 3 weken naar Dakar of in 4 weken "all the way" naar Grand Popo, Benin. Hopelijk kiest iedereen voor optie 2. Vragen? gert@touareg-trail.be

 

08/10/2015:

Touareg Trail 2016

 

Beste 2CV vrienden,
Beste African Adventurers,

Even is het stil geweest rond de Touareg Trail, maar dat was enkel stilte voor de storm. Na 9 mooie edities is het nu tijd voor Nummer 10. Zoiets moet gevierd worden. Niet enkel met feestjes, maar vooral met een speciale editie van de rally waarmee het allemaal begon: de intussen legendarische hardcore TOUAREG TRAIL !

Op 16 oktober is iedereen welkom op de presentatie van de 2016 editie. Kom rond 20.00u naar De "Hut", Spaanshoflaan 18 in Herentals. Om het verrassingseffect niet te bederven, geven we nog niet veel geheimen prijs, maar weet alvast:

• dat er een quasi volledig nieuw en adembenemend parcours uitgestippeld wordt onder leiding van rally-veteraan en Afrika-specialist Jean-Claude Kaket (o.a. 14 deelnames aan "le Dakar" op z'n palmares)
• dat er opnieuw een “deel 1” zal zijn, van Brussel naar DAKAR
• dat er opnieuw een “deel 2” zal zijn, van Dakar naar Benin
• dat er een super-korting is voor wie deel 1 + deel 2 rijdt
• dat we opnieuw een groot deel gaan navigeren op basis van een professioneel gemaakt roadbook. Rally-style!
• dat het "Avontuur-met-grote-A-gehalte" enorm de hoogte zal ingaan (Hoe dan? Nog even geduld! :-)
• dat het typische goeie sfeertje uiteraard onveranderd blijft
• dat het opnieuw een “adventure of a lifetime” wordt!

Stay tuned & tot heel binnenkort
Avontuurlijke groeten
Gert

PS: gelieve je aanwezigheid voor de presentatie te bevestigen via gert@touareg-trail.be

 

Een vreemde eend in Afrika - Opnieuw te koop

Eindelijk is het opnieuw te verkrijgen: Het boek over het ongelooflijke verhaal van de jonge (maar intussen al iets oudere) Vlaamse avonturiers Gert & Christophe die in een 20-jaar oude Citroën 2pk 25.000 km aflegden dwars door het Afrikaanse continent. Over 6 gebroken assen, 5 gescheurde chassis, 1 kapotte versnellingsbak en uren van zweten, duwen en trekken.
Over de doorsteek van de Sahara, de jungle in Nigeria, het rebellengebied van Oost-Tsjaad, de olievelden van Zuid-Soedan. Over hoe ze ontsnapten aan de dood in Noord-Kenia en gered werden door een blondine in Namibië. Over een mission impossible die werkelijkheid werd.

Het boek telt bijna 400 pagina's, massa's kleurenfoto's en werd intussen ook al in het Duits uitgegeven. Er werden reeds meer dan 20.000 exemplaren van verkocht.

Wie een gesigneerd exemplaar thuis in de bus wil krijgen, kan het bestellen via een overschrijving van 25€ (20€ + 5€ transportkosten) op rekening van Gert Duson: IBAN: BE28 0016 4467 5820 - BIC: GEBABEBB. Vermeld uiteraard in de mededeling je naam en adres. Meer info: gert@touareg-trail.be

 

 

 

Site design: Verdographics